TEDOM FLEXI

Jednostavno fleksibilno

CHP jedinice Fleki serije se optimalno koriste u energetski zahtevnim zgradama kao što su bolnice, škole, hoteli, akvaparkovi, konferencijski centri i industrijski objekti. Njihov modularni dizajn omogućava jednostavno prilagođavanje zahtevima kupaca gde mogu da izaberu širok spektar opcija. Pojednostavljeno rečeno, glavne karakteristike ove izlazne serije su fleksibilnost i jednostavna konfiguracija.

Tipične karakteristike FLEKSI CHP jedinica

Primeri korišćenja FLEKSI CHP jedinica

Bazeni i vodeni parkovi

Bazeni i vodeni parkovi su kompleksi sa velikom potrebom za toplotom, posebno za zagrevanje bazenske vode. U isto vreme, oni su idealno mesto za korišćenje CHP jedinica koje zahvaljujući kombinovanoj proizvodnji električne i toplotne energije pomažu u smanjenju energetskih potreba ovih jedinjenja.

Biogas stanice

Proizvodnja električne energije iz biogasa fermentacijom poljoprivrednog životinjskog i biljnog otpada je veoma popularna poslednjih godina. TEDOM CHP jedinice rade u stotinama biogas stanica u velikom broju zemalja širom sveta.

Industrijski objekti

Proizvodnja električne energije iz biogasa fermentacijom poljoprivrednog životinjskog i biljnog otpada veoma je popularna poslednjih godina. TEDOM CHP jedinice rade u stotinama biogas stanica u velikom broju zemalja širom sveta.

Škole i univerziteti

Škole i univerziteti su zgrade sa velikom potrošnjom energije. Iz tog razloga, TEDOM CHP jedinice se najčešće mogu naći u ovakvim tipovima objekata – CHP jedinice se koriste za snabdevanje strujom, toplotom i hladnoćom.