Energy Trading Investment

dssadfsadf

Posao iz dana u dan

Probudite se ujutru i imate milion stvari na umu, ali vaš merač stuje otkucava, vozite auto putujete, razgovarate na telefon, ali vaš merač struje otkucava, zauzeti ste svakodnevnim problemima, ali vaš merač struje otkucava, a na kraju meseca dobijate RAČUN ZA STRUJU. Da bi izgradio odnos sa vama zasnovan na poverenju i učinku, ETI nudi Odredbe i uslove koji su specifični za vaše potrebe. Naše jasne ponude i tačan obračun vam daju samopouzdanje, dok će mogućnost automatskog očitavanja brojila (AMR) i pametnog očitavanja brojila pomoći da se eliminiše rizik od grešaka vezanih za ručne .
123

Rešenja za snabdevanje električnom energijom

Pošto smo stručnjaci u poslovima za električnu energiju, znamo koliko je važno upoznati vas i vašu organizaciju. A kada shvatimo kako funkcionišete, možemo brzo da pronađemo rešenje za vaše potrebe za energijom. Kako da je sačuvate, kako da je uštedite i naravno kako da je kupite po najboljoj mogućoj ceni za vas.
Snabdevanje ugljem Imamo direktnu ugovornu liniju sa glavnim ruskim rudnicima u regionu Kemero sa izvozom više od 2 000 000 tona uglja različitim kupcima širom sveta. Zašto ruski ugalj? Jer je jednostavno jedan od najboljih na našoj planeti. U srcu zapadnog Sibira, Kemerovska oblast je jedinstvena oblast u smislu kombinacije mineralnih resursa u sadržini. Ruska Federacija ima druge najveće svetske rezerve uglja, a ugalj se proizvodi na 25 njenih konstitutivnih teritorija. Više od polovine (52 odsto) dolazi iz Kuznjeckog basena, a još 12 odsto iz Kansko-Ačinskog basena. Pečorski basen doprinosi 5 procenata, dok istočnodonjecka i južnojakutska polja doprinose po 3 procenta. Kuznjecki basen, ili Kuzbas, u Kemerovskoj oblasti u Zapadnom Sibiru je najvažniji snabdevač ugljem, a rast ruske proizvodnje u poslednjih deset godina uglavnom je posledica novih proizvodnih kapaciteta u ovom regionu. Sedamdeset odsto ruskog uglja se trenutno proizvodi iz površinskih kopova. Industrija, koja je u potpunosti sastavljena od privatnih kompanija, zapošljava oko 150.000 ljudi.

Zašto je vredno izabrati ETI?

Energi Trading Investicione karakteristike

  • Jedinstvene cene.
  • Saveti i podrška.
  • Održivost i Nova tehnologija
  • Asortiman proizvoda sa dobrom cenom i fleksibilni uslovi.
  • Saveti energetskih stručnjaka o tome šta je najbolje za vaše poslovanje. Predani i ljubazni servisni timovi u Srbiji.
  • 100% pouzdani, obnovljivi automatizovani čitači merača koji vam omogućavaju kontrolu.